Keurmerk Beveiliging

Keurmerk Beveiliging

kwaliteit

Special Business Security, de objectbeveiligingstak van Security Management Group, is in het bezit van het keurmerk Beveiliging.

Beveiliging is een complex en veelomvattend vakgebied, waarbij primair de mensen de kwaliteit “maken”. Mede daarom is het voor Special Business Security van essentieel belang, dat de medewerk(st)ers van onze beveiligingsorganisatie goed zijn opgeleid, over de juiste kwaliteiten beschikken voor een optimale dienstuitvoering en integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Het behalen van het keurmerk Beveiliging symboliseert de intenties en de groei die Special Business Security, evenals de holding in zijn geheel, heeft doorgemaakt. Het keurmerk stelt hoge uniforme eisen met betrekking tot:

- De dienstverlening;

- het kwaliteitsbeheer;

- het integriteitbeleid;

- de organisatie;

- het middelenbeheer.

Het behouden van het Keurmerk Beveiliging, is voor Special Business Security een uitdaging en voor onze opdrachtgevers een keiharde zekerheid met betrekking tot kwaliteit, integriteit en professionaliteit!

Naast dit Keurmerk is Special Business Security VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en de gehele SMG groep is ISO gecertificeerd.

Nieuwsberichten

Keurmerk

  • kwaliteit
  • systeem

Contactgegevens

Special Business Security

   Hoofdweg 258
   3067 GJ Rotterdam

   Tel: 010-4929333
   Fax: 010-4320831
   e-mail: info@smg-rotterdam.nl
   internet: www.smg-rotterdam.nl 

   K.v.K. nr: 54390109